[jira] Created: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Created: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection

JIRA jira+amqnet@apache.org
Username and Password are not being set for connection
------------------------------------------------------

                 Key: AMQNET-228
                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228
             Project: ActiveMQ .Net
          Issue Type: Bug
          Components: ActiveMQ
    Affects Versions: 1.2.0
            Reporter: Jim Gomes
            Assignee: Jim Gomes
            Priority: Critical
             Fix For: 1.2.0


The username and password passed to the CreateConnection() function are not being set correctly.  This causes authentication to fail.  This worked in 1.1.0.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Work started: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection

JIRA jira+amqnet@apache.org

     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

Work on AMQNET-228 started by Jim Gomes.

> Username and Password are not being set for connection
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQNET-228
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Bug
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>            Reporter: Jim Gomes
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.2.0
>
>   Original Estimate: 2 hours
>  Remaining Estimate: 2 hours
>
> The username and password passed to the CreateConnection() function are not being set correctly.  This causes authentication to fail.  This worked in 1.1.0.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection

JIRA jira+amqnet@apache.org
In reply to this post by JIRA jira+amqnet@apache.org

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=57022#action_57022 ]

Timothy Bish commented on AMQNET-228:
-------------------------------------

Weird, would have thought we had a test for that one.  Can you add one on this issue?

> Username and Password are not being set for connection
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQNET-228
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Bug
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>            Reporter: Jim Gomes
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.2.0
>
>   Original Estimate: 2 hours
>  Remaining Estimate: 2 hours
>
> The username and password passed to the CreateConnection() function are not being set correctly.  This causes authentication to fail.  This worked in 1.1.0.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Resolved: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection

JIRA jira+amqnet@apache.org
In reply to this post by JIRA jira+amqnet@apache.org

     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

Jim Gomes resolved AMQNET-228.
------------------------------

    Resolution: Fixed

Set the username and password on the connection from the parameters to the CreateConnection() function.

> Username and Password are not being set for connection
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQNET-228
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Bug
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>            Reporter: Jim Gomes
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.2.0
>
>   Original Estimate: 2 hours
>  Remaining Estimate: 2 hours
>
> The username and password passed to the CreateConnection() function are not being set correctly.  This causes authentication to fail.  This worked in 1.1.0.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Work logged: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection

JIRA jira+amqnet@apache.org
In reply to this post by JIRA jira+amqnet@apache.org

     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:worklog-tabpanel#action_36881 ]

Jim Gomes logged work on AMQNET-228:
------------------------------------

                Author: Jim Gomes
            Created on: 20/Jan/10 11:50 PM
            Start Date: 20/Jan/10 11:50 PM
    Worklog Time Spent: 1 hour

Issue Time Tracking
-------------------

            Time Spent: 1 hour
    Remaining Estimate: 0 minutes  (was: 2 hours)

> Username and Password are not being set for connection
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQNET-228
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Bug
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>            Reporter: Jim Gomes
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.2.0
>
>   Original Estimate: 2 hours
>          Time Spent: 1 hour
>  Remaining Estimate: 0 minutes
>
> The username and password passed to the CreateConnection() function are not being set correctly.  This causes authentication to fail.  This worked in 1.1.0.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection

JIRA jira+amqnet@apache.org
In reply to this post by JIRA jira+amqnet@apache.org

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=57024#action_57024 ]

Jim Gomes commented on AMQNET-228:
----------------------------------

Well, the tests support it, but it's really dependent upon the broker being configured for security settings.  The username and password can be set in the nmsprovider-test.config file.  However, if the broker does not have authentication turned on, there's nothing the client can do about it.

> Username and Password are not being set for connection
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQNET-228
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Bug
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>            Reporter: Jim Gomes
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.2.0
>
>   Original Estimate: 2 hours
>  Remaining Estimate: 2 hours
>
> The username and password passed to the CreateConnection() function are not being set correctly.  This causes authentication to fail.  This worked in 1.1.0.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection

JIRA jira+amqnet@apache.org
In reply to this post by JIRA jira+amqnet@apache.org

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=57025#action_57025 ]

Timothy Bish commented on AMQNET-228:
-------------------------------------

Actually if you create a test using the Mock transport you can capture the ConnectionInfo command and check to ensure the fields are set.  I can add something tomorrow since we will have to create a new build and call a new vote anyway.

> Username and Password are not being set for connection
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQNET-228
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Bug
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>            Reporter: Jim Gomes
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.2.0
>
>   Original Estimate: 2 hours
>          Time Spent: 1 hour
>  Remaining Estimate: 0 minutes
>
> The username and password passed to the CreateConnection() function are not being set correctly.  This causes authentication to fail.  This worked in 1.1.0.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection

JIRA jira+amqnet@apache.org
In reply to this post by JIRA jira+amqnet@apache.org

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=57042#action_57042 ]

Timothy Bish commented on AMQNET-228:
-------------------------------------

Added a test case to the ActiveMQ test suite for this.

> Username and Password are not being set for connection
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQNET-228
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Bug
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>            Reporter: Jim Gomes
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.2.0
>
>   Original Estimate: 2 hours
>          Time Spent: 1 hour
>  Remaining Estimate: 0 minutes
>
> The username and password passed to the CreateConnection() function are not being set correctly.  This causes authentication to fail.  This worked in 1.1.0.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.