[Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

abhijith
Hi,

We have a master/slave configuration with static connectors.  This was working fine till we upgraded to v1.3 yesterday.

With 1.3 we are constantly seeing below ERROR message being logged.

21:12:59,991 ERROR [org.apache.activemq.artemis.core.client] AMQ214016: Failed to create netty connection: java.nio.channels.ClosedChannelException

With the frequency of the log, I thought it might be the slave connection.  But slave itself declares as backup, so I am pretty sure master/slave setup is fine.

19:48:23,936 ERROR [org.apache.activemq.artemis.core.client] AMQ214016: Failed to create netty connection: java.nio.channels.ClosedChannelException
19:48:26,004 ERROR [org.apache.activemq.artemis.core.client] AMQ214016: Failed to create netty connection: java.nio.channels.ClosedChannelException
19:48:28,054 ERROR [org.apache.activemq.artemis.core.client] AMQ214016: Failed to create netty connection: java.nio.channels.ClosedChannelException

19:48:30,168 INFO  [org.apache.activemq.artemis.core.server] AMQ221109: Apache ActiveMQ Artemis Backup Server version 1.3.0 [null] started, waiting live to fail before it gets active
19:48:31,316 INFO  [org.apache.activemq.artemis.core.server] AMQ221024: Backup server ActiveMQServerImpl::serverUUID=1a465752-3ca0-11e6-bc64-020820d3a150 is synchronized with live-server.
19:48:31,410 INFO  [org.apache.activemq.artemis.core.server] AMQ221031: backup announced

It does not give any other error message.  So kind of lost on why this is happening.  Messages itself flow through fine.

Thanks
Abhi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

abhijith
We are still facing this issue.  Anyone know why this is happening?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

Justin Bertram-2
Can you provide a reproducible test-case?  Have you tried with Artemis 1.4.0?


Justin

----- Original Message -----
From: "abhijith" <[hidden email]>
To: [hidden email]
Sent: Thursday, September 15, 2016 8:13:09 PM
Subject: Re: [Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

We are still facing this issue.  Anyone know why this is happening?



--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Artemis-Error-message-in-log-file-for-cluster-on-v1-3-tp4713397p4716576.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

abhijith
This post was updated on .
Resurrecting this thread as we are still facing this issue in v2.1.  Any suggestions on how to take it out?  There is no issue is performance or message delivery except filling up of logs.  Its very annoying and makes debugging almost impossible.

This issue only happens when we have load balancer with SSL offloading in front.  I will try to come up with a test case.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

Justin Bertram
Do you have a reproducible test-case or anything more you could share with
regards to configuration?  Right now we just have some log messages and
high level explanation of the configuration.  That's not really enough to
diagnose the problem.


Justin

On Mon, Jul 17, 2017 at 10:46 AM, abhijith <[hidden email]>
wrote:

> Resurrecting this thread as we are still facing this issue in v2.1.  Any
> suggestions on how to take it out?  There is no issue is performance or
> message delivery except filling up of logs.  Its very annoying and makes
> debugging almost impossible.
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.
> nabble.com/Artemis-Error-message-in-log-file-for-cluster-on-v1-3-
> tp4713397p4728605.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

Justin Bertram
Artemis ships with a statically configured HA example called
"replicated-failback-static" that's working fine in the 2.1.0 release.
Perhaps you could provide a reproducible test-case based on that example.


Justin

On Mon, Jul 17, 2017 at 11:31 AM, Justin Bertram <[hidden email]>
wrote:

> Do you have a reproducible test-case or anything more you could share with
> regards to configuration?  Right now we just have some log messages and
> high level explanation of the configuration.  That's not really enough to
> diagnose the problem.
>
>
> Justin
>
> On Mon, Jul 17, 2017 at 10:46 AM, abhijith <[hidden email]>
> wrote:
>
>> Resurrecting this thread as we are still facing this issue in v2.1.  Any
>> suggestions on how to take it out?  There is no issue is performance or
>> message delivery except filling up of logs.  Its very annoying and makes
>> debugging almost impossible.
>>
>>
>>
>> --
>> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nab
>> ble.com/Artemis-Error-message-in-log-file-for-cluster-on-v1-
>> 3-tp4713397p4728605.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

abhijith
Yep will do that.  Will it be fine If I give a docker compose file based on https://github.com/vromero/activemq-artemis-docker?

I need to bring up couple of nginx load balancers with ssl offloading as well.  I will set it up with self signed certs
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

Justin Bertram
Is all that really necessary to reproduce the problem?  Part of the
exercise in reproducing the problem is simplifying the user-case and
configuration down to only what is absolutely necessary to duplicate the
issue.


Justin

On Mon, Jul 17, 2017 at 1:56 PM, abhijith <[hidden email]>
wrote:

> Yep will do that.  Will it be fine If I give a docker compose file based on
> https://github.com/vromero/activemq-artemis-docker?
>
> I need to bring up couple of nginx load balancers with ssl offloading as
> well.  I will set it up with self signed certs
>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://activemq.2283324.n4.
> nabble.com/Artemis-Error-message-in-log-file-for-cluster-on-v1-3-
> tp4713397p4728611.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [Artemis] Error message in log file for cluster on v1.3

abhijith
I can check if by directly setting SSL example with static connectors.  This error message is appearing only when cluster is setup with TLS.
Loading...