ActiveMQ 5.8 installation issue

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ActiveMQ 5.8 installation issue

Mudit
I today tried to install Apache Active MQ 5.8 on Win XP. When I used the
command activemq_install_dir\bin\activemq to start it, I got the following
output:

---------------------------------
H:\apache-activemq-5.8.0\bin>activemq
Java Runtime: Oracle Corporation 1.7.0_80 H:\Java\jdk1.7.0_80\jre
  Heap sizes: current=1013632k  free=991262k  max=1013632k
    JVM args: -Dcom.sun.management.jmxremote -Xms1G -Xmx1G
-Djava.util.logging.c
onfig.file=logging.properties
-Dactivemq.classpath=H:\apache-activemq-5.8.0\bin\
..\conf;H:\apache-activemq-5.8.0\bin\../conf;H:\apache-activemq-5.8.0\bin\../con
f; -Dactivemq.home=H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..
-Dactivemq.base=H:\apache-act
ivemq-5.8.0\bin\.. -Dactivemq.conf=H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..\conf
-Dactive
mq.data=H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..\data
-Djava.io.tmpdir=H:\apache-activemq
-5.8.0\bin\..\data\tmp
Extensions classpath:
 
[H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..\lib,H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..\lib\camel
,H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..\lib\optional,H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..\li
b\web,H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..\lib\extra]
ACTIVEMQ_HOME: H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..
ACTIVEMQ_BASE: H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..
ACTIVEMQ_CONF: H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..\conf
ACTIVEMQ_DATA: H:\apache-activemq-5.8.0\bin\..\data
Loading message broker from: xbean:activemq.xml

The output doesn't proceed past the above line "Loading message broker from:
xbean:activemq.xml" .. what should I do? Why did it hang at "Loading message
broker from: xbean:activemq.xml" ? Any solution for it?



--
Sent from: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-User-f2341805.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ActiveMQ 5.8 installation issue

Tim Bain
All output after that point is routed through Log4J, which might or might not
be written to the console depending on how you have it configured. Have you
checked whether maybe output is written to a log file rather than the
console?

Tim



--
Sent from: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-User-f2341805.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ActiveMQ 5.8 installation issue

Mudit
Please tell me in detail how should I configure Log4J so that I may see the
rest of the output.. on the console.



--
Sent from: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-User-f2341805.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ActiveMQ 5.8 installation issue

Mudit
In reply to this post by Tim Bain
The default logging level in ActiveMQ is INFO. In my log4j.properties file it
is already set as such (by default) : " log4j.rootLogger=INFO, console,
logfile ". Yet the output is not getting past the above mentioned line. What
should be done?

Since the default logging level in ActiveMQ is INFO, so I should see those
INFO statements after "Loading message broker from: xbean:activemq.xml" in
the output, but unfortunately, this isn't happening. Don't know why



--
Sent from: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-User-f2341805.html